Niek Loohuis verlengt contract bij KVV Losser

Niek Loohuis ook in het seizoen 2017-2018 hoofdtrainer bij KVV Losser.

KVV Losser heeft recent overeenstemming bereikt met Niek Loohuis over verlenging van zijn verbintenis als hoofdtrainer van de vereniging. Concreet betekent dit dat Niek ook in het seizoen 2017/2018 de hoofdtrainer van de Losserse formatie zal zijn. Tegelijkertijd is ook de verbintenis met assistent-trainer Tom van der Ree met 1 jaar verlengd.

KVV Losser is blij met de verlenging van beide trainers:  “Zowel de Technische Commissie als de spelersgroep willen dolgraag met Niek en Tom verder in het nieuwe seizoen. Zowel de resultaten als de ontwikkeling van het team en de spelers zijn goed. Deze lijn willen we volgend jaar door trekken. Uiteraard hopen we op promotie naar de 3e klasse en we liggen op koers om dit te realiseren. Met het verlengen van Niek en Tom creëren we duidelijkheid en rust zodat iedereen zich kan concentreren op het lopende seizoen.”

Trainer/coach Loohuis was ook in zijn nopjes met het verlengen van de verbintenis:” Ik ben gekomen om Losser terug te brengen naar het niveau waarop het historisch gezien thuishoort. We liggen perfect op schema: vorig seizoen hebben we uitstekend gepresteerd met het kampioenschap. Ook dit seizoen draaien we tot nu toe goed. Zowel Tom als ik hebben het gevoel dat we na dit seizoen nog niet klaar zijn bij KVV Losser.

De club straalt uit dat ze graag met ons verder willen en dat gevoel is geheel wederzijds.”