De papieren Strafschop is inmiddels vervangen door de digitale nieuwsbrief; De Panna.
Klik hier voor De Panna >>>

Voorgaande edities van de strafschop

Geschiedenis van het clubblad van K.V.V. Losser

KVV LOSSER heeft al vanaf 1947 een eigen clubblad. In 1947 werd er begonnen met een zwart-witte versie van het clubblad ‘Oranje-Zwart Varia’.
In 1948 wordt deze opgevolgd door een kleurenversie. De voorkant is namelijk voorzien van een oranje kleur. Deze clubbladen waren in groot formaat, later werd er gekozen voor een kleiner formaat.
In november 1960 is er overgegaan naar de ‘KVV LOSSER bazuin’. Dit blad had naast de nieuwe naam een nieuwe voorkant maar wel hetzelfde formaat als de laatste versie van Oranje Zwart Varia.
In 1968 werd toen de overstap gemaakt naar het clubblad ‘Doelpunt!’. In de beginjaren 70 zijn er enkele jaren geen clubblad geweest.
In 1974 de ‘Strafschop’ uitkomt. Ook daar zijn verschillende versies van.
Vanaf 2003 komt de ‘Strafschop’ op A4-formaat uit, de mozaiek-kaft wordt echter in 2007 vervangen door de huidige voorkant (zie het laatste plaatje in het bovenstaande filmpje).
Ditmaal (in 2007) is echter ook aandacht besteed aan de achterkant van de voorkant, waarop bovenaan een filmstrip enkele fraaie nostaligische foto’s van de club laat zien. De gehele achtergrond van de achterkant laat een luchtfoto van het hoofdveld zien.